MAGAZINES & PUBLICATIES

GRAS communicatie maakt corporate magazines, specials en verzorgt publicaties voor bedrijven en (semi-) overheidsinstellingen uit uiteenlopende sectoren. Onze specialiteit ligt erin mee te denken over het onderwerp, dit uit te diepen door middel van interviews en artikelen te schrijven. We geven hierdoor richting aan de uitgave, gebruikmakend van de kennis en ervaring die is opgedaan de afgelopen decennia op vele terreinen.
In een enkel geval verzorgen we de productie van een volledig magazine inclusief ontwerp en realisatie.

Deloitte

Een uiteenlopende reeks magazines en publicaties zijn geschreven voor Deloitte Nederland in opdracht van en in samenwerking met de betreffende partners. U ziet hier een aantal voorbeelden uit de reeks De Toekomst van Toezicht, Risk Reporting en De Nederlandse Insurance Outlook.

ORTEC

ORTEC Energy Magazine Data driven Energy Transition

Voor ORTEC, een wereldspeler op het gebied van planningssoftware, heeft GRAS de content geschreven voor een drietal magazines met de sleutelthema’s van het bedrijf: Energy, Healthcare en Supply Chain aan de hand van interviews met klanten, stakeholders en bestuurders. Met deze en andere magazines waar GRAS een rol in heeft gespeeld presenteert ORTEC zich als een richtinggevende speler in de markt. Het magazine Energy is op deze pagina in te zien als bladerbaar pdf.

DIVERSE OPDRACHTGEVERS

Pioniers in duurzaamheid

DOING THE MATH

In samenwerking met Doing the Math kwam de uitgave Pioniers in Duurzaamheid tot stand. Met interviews en Point of Views over de toekomst van duurzaamheid vanuit verschillende hoeken van het bedrijfsleven. Het magazine is op deze pagina in te zien als bladerbaar pdf.

De interviews, artikelen en de vormgeving zijn door GRAS verzorgd.

Open Book

FENTENER VAN VLISSINGEN – FB NED

In samenwerking met de Stichting Familieondernemingen, dhr. Fentener van Vlissingen en FB Ned kwam de uitgave De kracht van familiebedrijven tot stand. Met interviews met ondernemers van familiebedrijven over hun specifieke uitdagingen en kansen. Het magazine is op deze pagina in te zien als bladerbaar pdf.

De interviews, artikelen en de vormgeving zijn door GRAS verzorgd.