ORTEC
Magazines en specials

GRAS communicatie maakt corporate magazines en specials voor bedrijven uit uiteenlopende sectoren. Voor ORTEC, een wereldspeler op het gebied van planningssoftware, heeft Arjan Gras in 2023 de content geschreven voor een drietal magazines met de sleutelthema’s van het bedrijf: Energy, Healthcare en Supply Chain. Hij doet dit aan de hand van interviews met klanten, stakeholders en bestuurders. Met deze magazines presenteert ORTEC zich als een richtinggevende speler in de markt.

ORTEC Energy Magazine Data driven Energy Transition

ORTEC MAGAZINE ENERGY
Data driven energy transition
Met de wiskunde als ons kompas wordt er door de uiterst complexe en onzekere ontwikkelingen binnen de energietransitie genavigeerd. Zoals Karin Griffioen, Global Industry Director Energy bij ORTEC het stelt: ‘We moeten uitgaan van analyses en modellen. Met intuïtie komen we er niet – alleen een gecalculeerde benadering leidt tot de juiste antwoorden.’

ORTEC Health magazine Datagedreven zorg

ORTEC MAGAZINE HEALTHCARE
Health magazine #2: datagedreven zorg
De beschikbare middelen en mensen in de zorg zó in te zetten dat ze optimaal worden benut zonder ze te overvragen, en tegelijk de kwaliteit van zorg te blijven leveren die we gewend zijn. Dat is een complexe puzzel, die alleen kan worden opgelost aan de hand van voldoende data en door alle aspecten van het zorgproces in samenhang te beschouwen. Verschillende experts en specialisten op het gebied van capaciteitsmanagement en personalized medicine worden bevraagd naar hun inzichten en ervaringen, en de rol van digitalisering in de zorg.

ORTEC Supply Chain Data and AI in the Boardroom Magazine

ORTEC MAGAZINE SUPPLY CHAIN
Een weerbare Supply Chain
Wat ook de missie mag zijn van een bedrijf, het is duidelijk dat supply chains zich in een razendsnelle transitie bevinden. Laat je inspireren door interviews met kopstukken van toonaangevende bedrijven als DHL, Heineken en Peapod/Ahold Delhaize en hoe zij het optimaliseren van hun supply chain efficiency tot voorbij het maximaal haalbare doorvoeren.