GRAS communicatie

GRAS communicatie is een full-servicebureau, dat sterk is in inhoudelijk complexe boodschappen.

Glashelder
GRAS communicatie is sterk in het vertalen van inhoudelijk complexe zaken naar glasheldere content. Vanuit onze expertise begrijpen we waar u het over heeft, waardoor we content leveren met diepgang. Onze kwaliteit ligt in ons vermogen om zaken snel te doorgronden en helder te verwoorden.

Persoonlijke aanpak
U kunt bij ons terecht voor het hele communicatietraject. Omdat u bij GRAS communicatie één aanspreekpunt heeft, zijn de lijnen kort. Dat betekent geen verlies meer van tijd of kwaliteit, maar is pure winst. En wat vooral telt, is de persoonlijke aanpak van uw vraag.

Vorm en inhoud één
Wij combineren grafische vormgeving en informatieve content tot de meest aansprekende presentaties. Van inhoudelijk sterke en fraaie jaarverslagen tot professionele (web)video's, en van flashpresentaties tot huisstijl en webstyle. GRAS communicatie zet de meest geavanceerde technieken in.

Strategisch advies
Als het goed is, past een communicatietraject altijd in een strategie. Elke organisatie heeft doelen die ze op de korte en lange termijn wil bereiken. Wat is úw boodschap? Welke doelgroepen wilt u daarmee aanspreken? En welke middelen kunt u daarvoor het beste inzetten? Wij kunnen bogen op langdurige relaties met veel van onze klanten. Daarom zijn we als geen ander in staat om ze over dergelijke kwesties te adviseren.

Geboeid, geïnspireerd of gewoon nieuwsgierig?
We staan u graag uitvoerig en persoonlijk te woord.
Arjan Gras   Arjan Gras op Linkedin.com
Daniëlle Gras   Daniëlle Gras op Linkedin.com

Nederlandse Gasunie Jaarverslag 2012 - Tekst en advies
Nederlandse Gasunie
Jaarverslag 2012 - Tekst en advies
Deloitte De toekomst van toezicht 2011 - Fact special
Deloitte
De toekomst van toezicht 2011 - Fact special
GRAS communicatie BV